Expanze společnosti Mentor Media do sektoru dodavatelského řetězce v rámci zdravotní péče je povzbuzována roky zkušeností s dodavatelským řetězcem a logistikou. Naším cílem je nadále poskytovat konzultace znalostí v oboru s vysoce kvalitními řešeními služeb. Mezi služby patří řízení nemocničních zásob na skladě prostřednictvím RFID, služby sterilního balení a čistých prostor, centrum distribuce zdravotní péče, řízení kompletu půjček a vrácení, řešení proti padělání, vlastní kompletace, replikace mediálního softwaru, dodávky na klíč, označování a další služby s přidanou hodnotou.

 

 

Společnost Mentor Media se zaměřuje na zlepšení bezpečnosti pacientů dodáváním vysoce kvalitních sterilních výrobků s našimi službami zdravotní péče v rámci dodavatelského řetězce. Díky kombinaci znalostí v oboru a zkušených odborníků spolu s nejmodernějšími zařízeními může společnost Mentor Media pomoci klientům s jejich různými požadavky.

Ve společnosti Mentor Media poskytujeme několik řešení v oblasti zdravotní péče. Od skladování s řízeným prostředím a sterilního balení až po služby v čistých prostorách. S doplněním dalších služeb s přidanou hodnotou, které slouží různorodým potřebám celosvětového zdravotnického průmyslu.

Systém řízení jakosti společnosti Mentor Media je certifikován TÜV SÜD a splňuje normy ASTM a EN. Naše dokumentace je zpracovávána v souladu s GDP a mezinárodními normami, aby byla zajištěna její použitelnost napříč našimi zařízeními v rámci celosvětového dodavatelského řetězce.